"Az orvos kezel, a természet gyógyít" Arbiter Petronius

A hét terméke: Life Impulse® Spirulina

Kód: 7013

 
Nettó mennyiség: 18 gr - 45 tabletta

Katalógus ár: 2.190 Ft
Kedvezményes ár: 1.690 Ft
Partner ár: max. 1.352 Ft
Hűségprogramban akár 642 Ft
  
 

A termék 60%-ban tiszta növényi fehérjét, spirulinat, zöldeskék algát tartalmaz, amelyet az óceánok mélyéről hoznak a felszínre, és az egyik legszívósabb létformának számít a Földön. Az idők folyamán egyre nagyobb figyelem övezte, hiszen a kutatások, a vizsgálatok rámutattak arra, hogy a növény hosszú élettartama átültethető az emberi szervezetbe, az alga aktív összetevőinek és az emberi szervek kiváló kölcsönhatásának köszönhetően
 
100%-ig tiszta, természetes növényi eredetének köszönhetően a BIO spirulina fehérjéi könnyen felszívódnak az emberi szervezetben, és szabályozzák annak működését. A BIO Spirulin több mint 50 természetes bioaktív összetevőt és 18 aminosavat tartalmaz, amelyek közül 8 elengedhetetlen, és alapvető az egészséges működéshez. A legfontosabb bioaktív összetevő a FIKOCIANIN (kékes festékanyag), amely erős antioxidáns és hatékony gyulladáscsökkentő. A fikocianin stimulálja a sejtek szintézisét, a fehér és vörösvérsejtek termelődését a szervezetben. Valamint szabályozza a vörös vérsejtek differenciálódását a csontvelőben. A differenciálódott sejtek felszabadulhatnak a sajátos tulajdonságaikat meghatározó gátlás alól,és újból osztódva új szövetek szervek kialakítását teszik lehetővé, ez a regeneráció. Ezen kívül érdemes megjegyezni, hogy a Fikocianin fokozza a csontvelőben levő őssejtek funkcióit. A spirulina csökkenti a triglicerid és a koleszterin szintet (LDL - rossz koleszterin), emellett megelőzi a zsírsejtek oxidációját is a szervezetben, amely folyamat köztudottan számos betegség (pl.: cukorbetegség) kialakulásáért felel.

1. Lapozd fel a termékkatalógust!

EU katalógus angolul 

 Ha találtál olyant, amit szívesen kipróbálnál, hozd létre a webáruházban ingyenes felhasználói fiókodat!

construction arrow md

2. Saját fiók

construction arrow md

 3. Élvezd az ajándékokat!

 Rakd első rendelésedhez ingyenes VIP klubkártyádat és további üdvözlő ajándékainkat!

construction arrow md

4. Élvezd a minőséget!

30nap penzvisszafizetesi garancia ikon

Ha nem vagy elégedett a termékkel, 30 napon visszafizetjük a teljes vételárat, vagy levásárolhatod azt!

Ha kíváncsi vagy partneri kedvezményeidre és üdvözlő ajándékaidra,
hozd létre ingyenes webshop felhasználói fiókodat!

Üdvözlő ajándékok

meglepi

Az első rendeléshez társuló üdvözlő ajándékokon túl minden új vásárlónk negyed éven át ajándékutalvánnyal csökkentheti a fizetendő végösszeget.

62% hűségkedvezmény

Life Care hűségpontjaid levásárlásával könnyedén csökkentheted drasztikusan a végösszeget, akciók nélkül is közel harmadát fizetve a katalógus áraknak!

Elégedettségi garancia

Ha nem azt kapod, amit vártál, semmi gond, csak írd meg nekünk és mi 30 napon belül visszavásároljuk a terméket vagy levásárolhatod annak teljes vételárát!

Ingyenes házhozszállítás

A Life Care átvállalja a futárcég költségét, ha  rendelésed értéke meghaladja  a 9.900 Ft végösszeget! Az efelett számolt 774 forintos rendelési illeték is elengedésre kerül 20.000 Ft elérésekor.

Ez egy a Life Care honlaptól független tevékenység és a bemutatott információk semmilyen formában nem kötelezik a Life Care vállalatot vagy annak keretében dolgozó személyeket. A Life Care hivatalos honlapját a www.life-care.com címen látogathatja meg.