"Az orvos kezel, a természet gyógyít" Arbiter Petronius

A hét terméke: Kräuter ® csiga kivonatot tartalmazó gél – bőröd hálás lesz érte

4046

  • láthatóan javítja a hegeket
  • védi a bőrt a külső behatásoktól
  • megakadályozza a káros baktériumok szaporodását a bőrön
  • a fehérjék táplálják a bőr szerkezetét, és kisimítják azt
  • az allantoin segíti a bőr regenerálódását
Kód: 4046
Nettó mennyiség: 100 ml

Katalógus ár: 3.690 Ft
Partner ár max.: 2.952 Ft
Hűségprogrammal elérhető:Hűségprogramban elérhető:A Október 18Október 18OkOk
Október 18-ig akcióban: 1.490 Ft

A gél Poly-Helixant tartalmaz, csiga kivonatot, mely gyógyító hatással van a bőrre, az irritációkra, sebekre, gyenge égésekre, pattanásokra, sebhelyekre, foltokra és striákra. A csiga váladéka gazdag kálcium karbonátban, alantoinban, enzimekben, A, C és E vitaminokban, elasztánban és kollagénben, amelyek stimulálják a bőr regenerálódását és rugalmasságát. A gél hidratál és ragyogást nyújt a bőrnek, szemmel láthatóan gyógyítja a sebeket.

A Poly-Helixant tizenöt, 13-55 év kor közötti önkéntesen tesztelték. Mindegyikük bőrén hegek voltak. A heges bőrfelületet naponta kétszer kenték be 5% Poly-Helixant tartalmazó készítménnyel. Az első mérést a vizsgálat előtt végezték el, majd 30 nap használat után megismételték. Az eredmények egyértelműek voltak. A tesztek kimutatták, hogy a bőr rugalmassága 32%-al nőtt, míg a hidratáltsága 17%-al emelkedett. Emellett szemmel látható javulás keletkezett a hegeken.

Használati utasítás
A gélt ajánlott ráncok, foltok, striák, aknék, pattanások és hegek kezelésénél alkalmazni. Egy kúra legkevesebb 30 napig tart, és reggelente, illetve esténként enyhén masszírozzuk a bőrbe a gélt. A KÉSZÍTMÉNY NEM TARTALMAZ PARABÉNEKET. A termék előállításánál egyetlenegy csiga SEM veszett oda. A terméknek nincsenek ellenjavallatai ami a terhességet illeti. Elsődlegesen próbáljuk ki a terméket egy kisebb bőrfelületen, majd az egész felületre kenjük fel. Mivel terhesség alatt a bőrünk is érzékenyebb lehet, és a krém hatása is különböző lehet más alkalmakkor.

1. Lapozd fel a termékkatalógust!

EU katalógus angolul 

 Ha találtál olyant, amit szívesen kipróbálnál, hozd létre a webáruházban ingyenes felhasználói fiókodat!

construction arrow md

2. Saját fiók

construction arrow md

 3. Élvezd az ajándékokat!

 Rakd első rendelésedhez ingyenes VIP klubkártyádat és további üdvözlő ajándékainkat!

construction arrow md

4. Élvezd a minőséget!

30nap penzvisszafizetesi garancia ikon

Ha nem vagy elégedett a termékkel, 30 napon visszafizetjük a teljes vételárat, vagy levásárolhatod azt!

Ha kíváncsi vagy partneri kedvezményeidre és üdvözlő ajándékaidra,
hozd létre ingyenes webshop felhasználói fiókodat!

Üdvözlő ajándékok

meglepi

Az első rendeléshez társuló üdvözlő ajándékokon túl minden új vásárlónk negyed éven át ajándékutalvánnyal csökkentheti a fizetendő végösszeget.

62% hűségkedvezmény

Life Care hűségpontjaid levásárlásával könnyedén csökkentheted drasztikusan a végösszeget, akciók nélkül is közel harmadát fizetve a katalógus áraknak!

Elégedettségi garancia

Ha nem azt kapod, amit vártál, semmi gond, csak írd meg nekünk és mi 30 napon belül visszavásároljuk a terméket vagy levásárolhatod annak teljes vételárát!

Ingyenes házhozszállítás

A Life Care átvállalja a futárcég költségét, ha  rendelésed értéke meghaladja  a 9.900 Ft végösszeget! Az efelett számolt 774 forintos rendelési illeték is elengedésre kerül 20.000 Ft elérésekor.

Ez egy a Life Care honlaptól független tevékenység és a bemutatott információk semmilyen formában nem kötelezik a Life Care vállalatot vagy annak keretében dolgozó személyeket. A Life Care hivatalos honlapját a www.life-care.com címen látogathatja meg.