"Az orvos kezel, a természet gyógyít" Arbiter Petronius

A hét terméke: Life Impulse® EchinaPlus – echinaceával, propolisszal és C-vitaminnal

  • 856 5Természetes megoldás megfázás estén
  • Erősíti az immunrendszert
  • Az egész család használhatja
  • Azonnali hatás!
Kód: 856
Nettó mennyiség: 50 gr

Katalógus ár: 2.490 Ft
Partner ár: max. 1.992 Ft
Akció: Minden második doboz 55% kedvezménnyel!
Hűségprogramban elérhető ár: 946 Ft!

Az echinacea és propolisz mellett, amelyek a szezonális megfázás és influenza esetén kiválóak, az általunk összeállított recept egy különleges összetevőt is tartalmaz. A Larix Laricina (amerikai vörösfenyő) kérgének kivonatát, amelynek hatását ma már világszerte elismerik. Többek között sárgaság, kólika, neuralgia, hörghurut, asztma, és gyomorégés esetén is hatékonyan segíti a szervezetet. Emellett erősíti az immunrendszert. Ez a hármas kombináció az EchinaPlus-t a nátha természetes ellenségévé, valamint az immunrendszer első számú támogatójává változtatja.
Különleges receptünkben a már jól ismert ekinácea és propolisz mellett, megtalálható a Larix fakéreg folyékony kivonat, a laricin (Zad), forradalmi kivonat, világszinten elismert mint az immunrendszer rendíivüli támogatója. Egyedi jellegzetességei ennek a kivonatnak ismertetve voltak a jól ismert Dr. Oz műsorában, meghívottjának Celine Dionnak mutatta be (2013 novemberében).
Használati utasítás
Szájon át fogyasztható, 1 tasakkal napi 1-3 alkalommal, étkezés után. Öntse egy tasak tartalmát 200 ml meleg vízbe, keverje el és fogyassza azonnal. 2 évnél idősebb gyermekek fogyaszthatják. A gyermekek esetében gyermekorvosi vizsgálat szükséges az adag megállapítása érdekében.

1. Lapozd fel a termékkatalógust!

EU katalógus angolul 

 Ha találtál olyant, amit szívesen kipróbálnál, hozd létre a webáruházban ingyenes felhasználói fiókodat!

construction arrow md

2. Saját fiók

construction arrow md

 3. Élvezd az ajándékokat!

 Rakd első rendelésedhez ingyenes VIP klubkártyádat és további üdvözlő ajándékainkat!

construction arrow md

4. Élvezd a minőséget!

30nap penzvisszafizetesi garancia ikon

Ha nem vagy elégedett a termékkel, 30 napon visszafizetjük a teljes vételárat, vagy levásárolhatod azt!

Ha kíváncsi vagy partneri kedvezményeidre és üdvözlő ajándékaidra,
hozd létre ingyenes webshop felhasználói fiókodat!

Üdvözlő ajándékok

meglepi

Az első rendeléshez társuló üdvözlő ajándékokon túl minden új vásárlónk negyed éven át ajándékutalvánnyal csökkentheti a fizetendő végösszeget.

62% hűségkedvezmény

Life Care hűségpontjaid levásárlásával könnyedén csökkentheted drasztikusan a végösszeget, akciók nélkül is közel harmadát fizetve a katalógus áraknak!

Elégedettségi garancia

Ha nem azt kapod, amit vártál, semmi gond, csak írd meg nekünk és mi 30 napon belül visszavásároljuk a terméket vagy levásárolhatod annak teljes vételárát!

Ingyenes házhozszállítás

A Life Care átvállalja a futárcég költségét, ha  rendelésed értéke meghaladja  a 9.900 Ft végösszeget! Az efelett számolt 774 forintos rendelési illeték is elengedésre kerül 20.000 Ft elérésekor.

Ez egy a Life Care honlaptól független tevékenység és a bemutatott információk semmilyen formában nem kötelezik a Life Care vállalatot vagy annak keretében dolgozó személyeket. A Life Care hivatalos honlapját a www.life-care.com címen látogathatja meg.