"Az orvos kezel, a természet gyógyít" Arbiter Petronius

Garancia érvényesítése

Elállás

A megvásárolt, de még ki nem bontott termék indoklás nélkül visszavásároltatható a céggel, az átvételtől számított 30 napig.

A termék bontatlanul küldendő vissza, károsodás nélkül, dobozban, benne a számla fénymásolatával, a Life Care címére:
Temesvár, Chisoda, DN 59, Km 8+550m , bal oldal, Temes megye, Románia.

A Life Care a termék árát jóváírja a vásárló webirodájában, amely az levásárolható. A szállítási költség ebben az esetben a vásárlót terheli.

 

Termék sérülés

A szállítás során szerzett sérülés tényét 24 órán belül emailben kell jelenteni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, csatolva a termékről készített fotót, megadva a rendelés számot.

 

30 napos elégedettségi garancia

A már felbontott termék - a sérült készítményekhez hasonlóan - szintén visszaküldendő, a szállítási költséget ezen esetekben a Life Care vállalja. Emailben meg kell indokolni, mivel nem volt elégedett a vásárló. A DPD viszi vissza a terméket a céghez, a futár fog jelentkezni  vásárlónál a Life Care megbízásából.

 

1. Lapozd fel a termékkatalógust!

EU katalógus angolul 

 Ha találtál olyant, amit szívesen kipróbálnál, hozd létre a webáruházban ingyenes felhasználói fiókodat!

construction arrow md

2. Saját fiók

construction arrow md

 3. Élvezd az ajándékokat!

 Rakd első rendelésedhez ingyenes VIP klubkártyádat és további üdvözlő ajándékainkat!

construction arrow md

4. Élvezd a minőséget!

30nap penzvisszafizetesi garancia ikon

Ha nem vagy elégedett a termékkel, 30 napon visszafizetjük a teljes vételárat, vagy levásárolhatod azt!

Ha kíváncsi vagy partneri kedvezményeidre és üdvözlő ajándékaidra,
hozd létre ingyenes webshop felhasználói fiókodat!

Üdvözlő ajándékok

meglepi

Az első rendeléshez társuló üdvözlő ajándékokon túl minden új vásárlónk negyed éven át ajándékutalvánnyal csökkentheti a fizetendő végösszeget.

62% hűségkedvezmény

Life Care hűségpontjaid levásárlásával könnyedén csökkentheted drasztikusan a végösszeget, akciók nélkül is közel harmadát fizetve a katalógus áraknak!

Elégedettségi garancia

Ha nem azt kapod, amit vártál, semmi gond, csak írd meg nekünk és mi 30 napon belül visszavásároljuk a terméket vagy levásárolhatod annak teljes vételárát!

Ingyenes házhozszállítás

A Life Care átvállalja a futárcég költségét, ha  rendelésed értéke meghaladja  a 9.900 Ft végösszeget! Az efelett számolt 774 forintos rendelési illeték is elengedésre kerül 20.000 Ft elérésekor.

Ez egy a Life Care honlaptól független tevékenység és a bemutatott információk semmilyen formában nem kötelezik a Life Care vállalatot vagy annak keretében dolgozó személyeket. A Life Care hivatalos honlapját a www.life-care.com címen látogathatja meg.