"Az orvos kezel, a természet gyógyít" Arbiter Petronius

Kiemelt márkáink

Krauter® termékek és értékek!

 • A Krauter® termékek híresek a termékek tradicionális gyártásmódjáról, a receptek 1969-ből származnak, amikor Németországban a termékek piacra kerültek.
 • 2007-ből Asam német gyártó elkezdi a Life Care-nek a természetes anyagokból kivont, terápiás Krauter® kozmetikumokat gyártani
 • Természetes összetevőkből a német szakembereknek sikerült egyedi recepteket létrehozni, amelyek a különleges termékek alapjai
 • A német tradíciók megint hozzájárulnak a Kräuter termékek csodatevő hatásaihoz
 • A Life Care termékek minősége megkérdőjelezhetetlen a növényi tartalmuk és a tradicionális receptek alapján, amelyek a természetből ihletettek.
 • A Krauter® termékeknek minőségi bizonyítványuk van, amelyek mutatják a termékek felmérhetetlen hozzájárulását az egészséghez
 • A Krauter® termékek minőségét a 2008-ban végzett “customer satisfaction/fogyasztói megelégedettség” felmérés bizonyítja, amely szerint a Life Care termékek első helyezettek lettek.

Kräuter minőség

 • A Life Care termékek minősége megkérdőjelezhetetlen, mivel alapjuk növények, melyek természet nyújtotta tradícionális receptek alapján vannak feldolgozva.
 • A Krauter® termékeknek minőségi bizonyítványuk van, amelyek mutatják a termékek felmérhetetlen hozzájárulását az egészséghez.
 • A Krauter® termékek minőségét a 2008-ban végzett “customer satisfaction/fogyasztói megelégedettség” felmérés bizonyítja, amelyeken a Life Care termékek első helyezettek lettek.

Krauter®, a természet titka

 • A Krauter® név olyan terapeutikus termékeket takar, amelyek a hatásuk, aromájuk és hasznosságuk miatt értékeltek.
 • A Krauter® a tradíció betartását jelenti az ősi receptek felevelenítésével, amelyeket a Kräuter modern technológiával ötvöz.
 • A Krauter® tiszteletet jelent a természet és annak csodái iránt.

 

Life Impulse® termékek és értékei!

Life Impulse - Organikus táplálékkiegészítők

2007-ben, a Life Care számára a Dynamic Health Laboratoires, az Egyesült Államokban megkezdi gyártani az elso BIO élelmiszer-kiegészítőket, amelyek a Life Impulse elnevezést kapták.

A Life Impulse® táplálék kiegészítők a Dynamic Health Laboratoires kutatásai nyomán születtek, és céljuk a természet által nyújtott legértékesebb források kiaknázása. A Life Impulse® növényi koncentrátumok organikus termelési módszerek által, biológiailag kontrollát gazdasági eljárások során, rovarirtók, gyomirtó szerek és károsító hatású vegyi megtermékenyítők nélkül termesztett növényekből készülnek.

A legtöbb alkalommal az élelmiszerek egyszerű fogyasztása nem tudja biztosítani a szervezetnek szükséges táplálékmennyiséget, és ezért szükségszerű, hogy ennek biztosítására egy másodlagos forrást találjunk. A különböző növényi vagy ásványi termékekből származó kivonatokon alapuló Life Impulse® élelmiszer-kiegészítők szerepe az, hogy táplálkozásunkba bevezessenek bizonyos hiányzó vagy a szervezetben az optimális szint alatti koncentrációban lévő anyagokat. Ráadásul, ezek rendkívül hatékonyak abban az esetben, amikor bizonyos célok elérése érdekében nagyobb tápanyag koncentrációra van szükségünk.

A túlzsúfolt életvitel, a fizikai kinézetre fordított egyre nagyobb figyelem, a fast food ételek előnyben részesítése a főtt ételekkel szemben, mindez háttérbe szorítja a helyes táplálkozást, és megerősíti azok véleményét, akik a táplálékkiegészítőket szükségszerűnek tartják. Éppen ezért a szakemberek egyre gyakrabban ajánlják a táplálékkiegészítők szedését.

2008-ban, a Life Impulse® brand túlszárnyalta az összes elvárást. Ma a Life Impulse® nemcsak hogy a táplálkozási és egészségi termékek élén áll, hanem változatossá is tette az élelmiszer-kiegészítők csoportját.

 • A Life Impulse® termékek BIO termékek, amelyek USDA Organic tanúsítással rendelkeznek.
 • A Life Impulse® termékek a Román Egészségügyi Minisztérium által engedélyezettek és tanúsítottak.
 • A Life Impulse® termékek komplex hatékonysági és tolerancia vizsgálatoknak vannak alávetve.
 • A Life Impulse® fejlesztése és gyártása a természeti és humán források felelős felhasználásán alapul.

A Life Impulse® élelmiszer-kiegészítők azok számára ajánlott, akik többet érdemelnek, mivel ezeket sikeresen alkalmazzák az anyagcsere stimulálására, a vitaminfelvételre, fogyás céljából, az ízületek, látás és az emésztés serkentésében. Kiváló hatásuk a világ összes fogyasztója által tesztelt és elismert.

Figyelem!
A táplálékiegészítők nem gyógyszerek, nem hivatottak gyógyítani, betegséget kezelni, vagy betegséget megelőzni.
Terhesek, szoptatós édesanyák, cukorbetegek, vese- vagy májpanaszokkal rendelkezők, és egyéb egészségügyi problémákkal rendelkezők kérjék ki orvosuk véleményét, mielőtt bármilyen táplálékkiegészítő szedésébe belekezdenek.

 

Biotissima® termékek a természetes szépségért!

A piacon található legtöbb kozmetikum szintetikus anyagokat és adalékokat tartalmaznak. A szintetikus termékek szerkezetét és összetételét, ellentétben a biotermékekkel, nem ismeri fel az emberi szervezet, így tulajdonképpen eltárolja őket a különböző testrészekbe.

Eljött az ideje, hogy megtegye a lépést egy változás felé az általában használt kozmetikai termékek terén. Íme néhány fő ok, amiért szükség van erre a cserére:

 • A hagyományos kozmetikumok többsége (mintegy 80%-a) szintetikus anyagokat és adalékokat tartalmaz.
 • A szintetikus termékeket, nem ismeri fel az emberi szervezet, így csupán eltárolja őket a különböző testrészekbe, minek következtében súlyos mellékhatások jelentkezhetnek.
 • A természetben sok, növényből származó anyag létezik, melyek helyettesíthetik a szintetikus összetevőket. Ezek jelentik a BIO kozmetikumok összetevőit!

 

Meal Balance® termékek, egészséges ételek és italok!

A Meal Balance® Life Care márka megjelenése természetes igényt elégített ki, amely egy valóban EGÉSZSÉGES, KIEGYENSÚLYOZOTT, de ugyanakkor JÓÍZŰ táplálkozást biztosít, amely egyenesen az Ön otthonába érkezik, azért, hogy Ön és családja szép életnek örülhessen.

A kiegyensúlyozott táplálkozás nem azt jelenti, hogy az ételnek ízetlennek kell lennie. Valamennyi Meal Balance® terméket a legújabb technológia szerint gyártották, BIO tanúsítvánnyal rendelkeznek, így a szervezet “természetes” módon képes ezeket elfogadni, ugyanakkor valódi csemegék is, néhány közülük, mint pl. a búzalisztből készült BIO keksz, nagyszüleink által készített finomságokra emlékeztetnek.
Meal Balance® egyedi termékekkel kényezteti, amelyekben megtalálja mindazt a természetességet és egészséget, amelyre mindannyiunknak szüksége van.

A VEGAN termékeket testünk egészségéért gondolták ki és hozták létre, ugyanakkor a törődés hajtott abban hogy a mindennap elfogyasztott táplálékunk egészséges legyen. A VEGAN termékek alapjában az áll, hogy étkezési szokásainkon javítsunk, szabályozzuk, színesebbé tegyük, amitől automatikusan jobban fogjuk érezni magunkat, energiával teli életet élhetünk, melyek szükségesek mindennapjainkban.

 

Coffe for Life Ganoderma® Bio Kávé!

A gondos odafigyeléssel előállított, BIO tanúsítással rendelkező BIO Arabica Darált Kávé egyedülálló aromával rendelkezik, amely arra csábítja, hogy megkóstolja! A kávé egy egészen különleges ital, amely egyformán meleggé tehet egy bensőséges vagy egy hivatalos beszélgetést, meditációra vagy álmodozásra alkalmas hangulatot teremthet, illetve egyszerűen csak megédesíti a napját, amikor erre van szüksége.

Egyedi íze és egyedülálló hatása az egészségre nézve kizárólag az organikus környezetbol származó BIO arabica kávé és a ganoderma, valamint ginseng, továbbá a BIO kukoricaszirup együttesének köszönhető. A BIO kukoricaszirup homogenizál és a termék egészéhez hasonló, természetes zamatot ad. Az összetevok 100%-os, igazolt BIO jellege a minőség és az egészség hozzájáruló garanciáját nyújtja!

Az egyedi zamat és az egészségre különleges hatást gyakorló jelleg,a kizárólag organikus környezetből származó BIO arabica kávé és a ganoderma, valamint ginseng, továbbá a BIO kukoricaszirup együttesének köszönhető. A ganoderma és a ginseng feszesítő és energizáló hatásukról, a fáradtságérzet megszüntetéséről, az szív- és érrendszer muködésének serkentéséről, és az immunrendszer erősítéséről ismert, valamint a korai öregedés folyamatának lassításáról.

 

 

BioHAUS® termékek a tiszta és vegyszermentes otthonért!

BioHAUS® termékek jelentik az egészséges tisztaság tökéletes megvalósítását, mivel nincs maró, toxikus, allergiakeltő, mérgező vagy égető hatásuk. Az összes BioHAUS® mosószert még a nagyon érzéken bőrű személyek is használhatják, mivel ezek dermatológiailag tesztelt termékek, ugyanakkor összetételükben búzából kivont fehérjéket tartalmaznak. Ráadásul, nem tartalmaznak allergén anyagokat, és ez egy plusz garancia. A környezetvédelmi szabályozásoknak megfelelően csakis regenerálódó alapanyagok kerülnek felhasználásra.

A BioHAUS® koncentrátumok elnyerése nem genetikai előállítás útján történik, ugyanakkor a mosásnál és tisztításnak rendkívüli eredményeket érnek el. A termékek minőségét, az Európai Unió törvényeinek megfelelően, az Ecocert tanúsítási szervezet garantálja úgy, hogy azokat részletes ellenőrzés sorozatnak veti alá a gyártóktól kezdve egész a csomagolási és szállítási eljárásokig.

A BioHAUS® oldatok sokoldalúak, multifunkcionálisak és biológiailag lebonthatóak, ugyanakkor nem teszik tönkre azokat a felületeket, melyeken alkalmazzák őket. Emellett antisztatikusak, ami azt jelenti, hogy a tisztaság hosszabb ideig megmarad.

A BioHAUS® otthonod számára a legjobb tisztítószereket nyújtja anélkül, hogy károsítaná a környezetet!

1. Lapozd fel a termékkatalógust!

EU katalógus angolul 

 Ha találtál olyant, amit szívesen kipróbálnál, hozd létre a webáruházban ingyenes felhasználói fiókodat!

construction arrow md

2. Saját fiók

construction arrow md

 3. Élvezd az ajándékokat!

 Rakd első rendelésedhez ingyenes VIP klubkártyádat és további üdvözlő ajándékainkat!

construction arrow md

4. Élvezd a minőséget!

30nap penzvisszafizetesi garancia ikon

Ha nem vagy elégedett a termékkel, 30 napon visszafizetjük a teljes vételárat, vagy levásárolhatod azt!

Ha kíváncsi vagy partneri kedvezményeidre és üdvözlő ajándékaidra,
hozd létre ingyenes webshop felhasználói fiókodat!

Üdvözlő ajándékok

meglepi

Az első rendeléshez társuló üdvözlő ajándékokon túl minden új vásárlónk negyed éven át ajándékutalvánnyal csökkentheti a fizetendő végösszeget.

62% hűségkedvezmény

Life Care hűségpontjaid levásárlásával könnyedén csökkentheted drasztikusan a végösszeget, akciók nélkül is közel harmadát fizetve a katalógus áraknak!

Elégedettségi garancia

Ha nem azt kapod, amit vártál, semmi gond, csak írd meg nekünk és mi 30 napon belül visszavásároljuk a terméket vagy levásárolhatod annak teljes vételárát!

Ingyenes házhozszállítás

A Life Care átvállalja a futárcég költségét, ha  rendelésed értéke meghaladja  a 9.900 Ft végösszeget! Az efelett számolt 774 forintos rendelési illeték is elengedésre kerül 20.000 Ft elérésekor.

Ez egy a Life Care honlaptól független tevékenység és a bemutatott információk semmilyen formában nem kötelezik a Life Care vállalatot vagy annak keretében dolgozó személyeket. A Life Care hivatalos honlapját a www.life-care.com címen látogathatja meg.