"Az orvos kezel, a természet gyógyít" Arbiter Petronius

MLM Reform - Kukába a címlistával!

Míg weblapunk cikkei a jövőben is az egészség- és környezettudatosság témája köré csoportosulnak, addig társoldalunk a Life Care-ben rejlő lehetőségeket üzleti oldalról, karrierként közelíti meg. Az MLMReform.hu forradalmian új nézőpontba helyezi a jövedelem építés lehetőségét és bárki számára könnyen elsajátítható módszert valamint eszközt biztosít. Segítségével bárki percek alatt bekapcsolhatja saját MLM Automatáját, amely 24 órában képes a látogatókból vásárlókat generálni.

Az első napok tesztüzeme igazolta a koncepció helyességét. A megosztásokat követően a feliratkozó oldal minden harmadik(!) látogató email címét begyűjtve tekintélyes adatbázist, címlistát épített, a feliratkozókat pedig további információkkal látta el egy teljesen automatizált tartalom-megosztó alkalmazás segítségével.

Az oldalon üzleti blog oszt meg műhelytitkokat, segítve az eredményesebb üzleti kommunikációt.

Személyes webcím (neved.MLMreform.hu formátummal) hasonló feltételek mellett igényelhető, mint a myLifeCare.hu aldomain esetében, azonban ez személyes elbírálás illetve egyeztetés tárgyát képezi.

Ha kíváncsi vagy partneri kedvezményeidre és üdvözlő ajándékaidra,
hozd létre ingyenes webshop felhasználói fiókodat!

Üdvözlő ajándékok

meglepi

Az első rendeléshez társuló üdvözlő ajándékokon túl minden új vásárlónk negyed éven át ajándékutalvánnyal csökkentheti a fizetendő végösszeget.

62% hűségkedvezmény

Life Care hűségpontjaid levásárlásával könnyedén csökkentheted drasztikusan a végösszeget, akciók nélkül is közel harmadát fizetve a katalógus áraknak!

Elégedettségi garancia

Ha nem azt kapod, amit vártál, semmi gond, csak írd meg nekünk és mi 30 napon belül visszavásároljuk a terméket vagy levásárolhatod annak teljes vételárát!

Ingyenes házhozszállítás

A Life Care átvállalja a futárcég költségét, ha  rendelésed értéke meghaladja  a 9.900 Ft végösszeget! Az efelett számolt 774 forintos rendelési illeték is elengedésre kerül 20.000 Ft elérésekor.

Ez egy a Life Care honlaptól független tevékenység és a bemutatott információk semmilyen formában nem kötelezik a Life Care vállalatot vagy annak keretében dolgozó személyeket. A Life Care hivatalos honlapját a www.life-care.com címen látogathatja meg.