"Az orvos kezel, a természet gyógyít" Arbiter Petronius

FELADATSOR - Szamárvezető, lépésről lépésre

A katalógusártól a 62% kedvezményen át a karrierig!

Amikor már nem tudod levásárolni jóváírásaidat, akkor lesz a törzsvásárlói hűségprogramból jövedelemforrás.

A kapkodás sokba kerülhet!

Véletlenül se add le a rendelésed, amíg nem tiszta az első vásárlásoddal érvényesíthető ajándékok listája!

Nézzük is mindjárt ezeket!

Regisztrációs költség helyett üdvözlő ajándékok!

A Life Care üdvözli döntésedet egy egészségesebb, környezettudatosabb életmód mellett, és az alábbiakkal díjazza első rendelésedet:

Amennyiben a meghívó személy (akinek a közreműködésével regisztráltál) megosztott veled 6 karakteres ajándékutalvány kódod, akkor a 2. pontban azt érvényesítve kapsz

 • ajándékba egy nyugtató hatású, 500 ml-es Krauter tusoló gélt citromfű kivonattal - katalógus értéke 1.490 Ft.

Amikor bevásárlókosarad értéke eléri a 9.900 forintot, jobbra, a 3. pontban az alábbi ajándékokat rakhatod a rendelésedhez:

 • ingyenes VIP Hűségkártya (Hűségcsomag) - értéke 3063 Ft,
 • Levásárolható ajándékutalvány, amely a következő rendeléskor 1.390 forinttal csökkenti majd a fizetendő végösszeget -  értéke 1.760 Ft,
 • amint ezt az utalványt a rendelésedhez adtad, kapsz egy ajándék termék katalógust - értéke 488 Ft,
 • a Life Care magazin (Boldogság Napló) aktuális számát - értéke 250 Ft,
 • a cég átvállalja a szállítási költséget (helyette csupán egy 774 Ft illeték költség merül fel) - értéke 1.600 Ft,

Ajándékcsomag több mint 7.000 Ft értékben
(A kép illusztráció)


Ajándékozz magad is BIO tusfürdőt! Minden 15.000 forintot meghaladó rendelésed mellé kapsz 3-3 ajándékutalvány kódot, melyekkel ismerőseidet lepheted meg! (Ennek részleteiről későbbi cikkünkben beszámolunk!)
 

A cikksorozatunkban vázolt lépéseket követve néhány hónapon belül könnyedén megháromszorozhatod kedvezményedet!

A regisztrációt követően, az első belépéskor azonnal érvényes 20%-os árengedményedet a hűségprogram, illetve az ahhoz társuló juttatások segítségével feltornázhatjuk 60% fölé is anélkül, hogy akár egyetlen akciós ajánlattal élnél!

De hogyan lehetséges ez?

A részletes leírást a Hűségprogram menüpontban olvashatod, most csak a lényegre térnénk ki:

VIP klubkártyád segítségével jóváírásokat nem csupán saját vásárlásaid, de - közreműködéseddel regisztrált - ismerőseid rendelései alkalmával is kapsz. Azaz mindahányszor a jövőben környezetedben rendelést adnak le, egyenleged újra és újra emelkedik, annak ellenére, hogy Te magad épp nem is vásárolsz, egy fillért sem költesz.

Ezzel a megoldással jóváírásaid értéke jelentősen meghaladja saját vásárlásaid összegét, tehát többet keresel, mint elkölthetsz!

Több tucat, akár több száz vagy több ezer további vásárló, napi szükségleteik kielégítésével óráról-órára növelik a Te személyes egyenlegedet, amelyet levásárolva, csökkentheted saját rendeléseid fizetendő végösszegét.

Segítsd környezetedet is ingyenes VIP kártyához jutni, lepj meg másokat is ajándékainkkal!

Amennyiben követne téged egy rokonod, ismerősöd vagy kollégád, szeretne Ő maga is Hűségkártyát és vele minőségi BIO termékekhez jutni olcsón, akkor oszd meg vele az alábbi címet egy kis módosítással:

http://www.life-care.com/Interfaces/PartnerRegister.aspx?parentCode=000000&isMandatory=true&ctryCode=HU

A fenti cím továbbküldése előtt a nullákat cseréld ki, helyettesítsd saját 6 karakteres Life Care Partner Azonosítóddal! A ismerősöd által megnyitott regisztrációs felület így már beazonosít téged, és előre kitölti a Te nevedet és kódodat a meghívó személy adatainál.

Hogy erre miért van szükség?

Ismerkedés a weboldalakkal

Fontos, hogy átlásd az általad használt weboldalakat, azok szerepét és funkcióit.

 

Life Care webáruház
http://life-care.hu

A Life Care webáruháza, itt történik meg a vásárlás és ezen követheted nyomon a leadott rendeléseket és juttatásaidat.

Belépés a 6 karakteres Life Care Partner Azonosítóval és megadott jelszavaddal.

 

myLifeCare weboldal
http://myLifeCare.hu

Nem hivatalos Life Care oldal, önálló kezdeményezés eredménye. Célja minőségi információkkal és eszközökkel szolgálni a webáruház használatához, a kedvezmények érvényesítéséhez.

Az oldalon nem szükséges (nem is tudsz) regisztrálni, emailben kapsz hozzáférést (felhasználónév és jelszó), mellyel bejelentkezve a Partner menüben találsz segítséget. Automatikusan felkerülsz az oldal Partner levelezőlistájára, ezt a levelet is onnan kaptad.   

A weboldalhoz személyes webcím, úgynevezett aldomain igényelhető (pl http://kitti.mylifecare.hu), így szükségtelen saját hirdetési oldalt építened, és hírleveleket szerkesztened. Oldalunk számodra teljesen automatizált, professzionális megoldás a karrier építéshez.

Az első vásárláskor - ha nem felejtetted el - megrendelted VIP kártyádat, amit megtaláltál a csomagban, ennek segítségével aktiválnod kell magad a Hűségprogramban.

Ennek lépései:

 1. Jelentkezz be a Life Care webáruházába 6 karakteres azonosítóddal és megadott jelszavaddal (www.life-care.hu)!
 2. Sikeres bejelentkezést követően nyisd meg a life-care.com/vipcard címet!
 3. A VIP kártyán található 5 karakteres kód megadással aktiváld Hűségprogramodat!
 4. A sikeres aktiválásról megerősítő üzenetet kapsz!

Ma sorba vesszük, hogy az egyes rendelési összegek milyen jelentőséggel, határértékkel bírnak:

 1. 9.900 Ft - Ettől kezdve a Life Care átvállalja az 1.600 Ft szállítási költséget, csupán a rendelés feldolgozási illetékkel kell számolni, ami 774 Ft (Ez 20.000 felett eltűnik).
  Megkapod az első ajándékutalványodat (első rendelés).
  Számos akció érvényesítésének határösszege ez az érték, az adott kiírás ezt mindig tartalmazza.
 2. 11.590 Ft - Ezt a kosárértéket elérve biztosan rendelésedhez rakhatod az "Üdvözlünk a Life Care-ben" kampány második és harmadik ajándékutalványát.
 3. 15.000 Ft - Több kedvezmény, például a hűség akciók érvényesítésének kosár értéke. Figyeld a kiírások részleteit!
  Mindannyiszor rendelésed fizetendő végösszege ezt meghaladja, jár 3-3 darab ajándékutalvány, melyeket ismerőseid első rendelésükkor ajándék tusfürdőre válthatnak be. Kiváló ösztönző, döntésen átsegítő eszköz! :)
 4. 20.000 Ft - A cég elengedi a rendelés feldolgozási illetéket (774 Ft), tehát semmiféle járulékos költség nem terheli a csomagodat.

Az már világos lehet számodra, hogy törzsvásárlói kedvezményed drasztikus növekedését ismerőseid (és azok ismerőseinek) rendelései, azaz személyes szükségleteik rendszeres kielégítése biztosítja. A közreműködéseddel VIP klubkártyához jutott személyek rendelési forgalmából minden alkalommal részesülsz, és mivel közreműködéseddel regisztrált személyek száma nincs korlátozva, új bevételi forrásod gyakorlatilag korlátlan és kiapadhatatlan.

Mi történik akkor, ha jóváírásaid értéke meghaladja személyes szükségleteid, vásárlásaid összegét, azaz nem tudod levásárolni jóváírt egyenlegedet? Havi 100 ezret mégsem költhetsz el tisztálkodó és takarítószerekre. :)

Kifizetést kérsz, havi fizetésre váltod!

Automatizáld vásárlóköröd bővítését és ezzel a jövedelem-építést!

Korábban már elküldtük Neked azt a meghívó, regisztrációs linket, melynek segítségével a webáruház az új felhasználói fiókok tulajdonosait hozzád társítja.

Most hozzájuthatsz a folyamat-automatizálás titkához, de nem csak a módszert áruljuk el, akár órákon belül birtokba is veheted önműködő üzletépítő rendszeredet, amely elvégzi helyetted az érdeklődés felkeltését, a tájékoztatást és bizalomépítést valamint a döntésen való átsegítést. Miközben Te kedvenc időtöltésednek hódolsz, professzionális online marketing eszköztár a nap 24 órában pénzt termel neked bármilyen személyes beavatkozás és költségvonzat nélkül!

Ma utána járunk, mennyi az annyi, azaz, hogyan halmozódnak a hűségpontok, miként válthatjuk azokat levásárolható forintokra vagy vehetjük fel fizetésként?

VIP kártyád segítségével bevételi forrásra válthatod a napi rutin vásárlások hűségpontjait, azaz...

Shoppingolj, költekezz havi fizetésért!

Webáruház bejelentkezést követően minden termék mellett megjelennek azok hűségpontjai. Ahogyan kiszámolja a shop a fizetendő végösszeget, kosarad hűségpontjait is összegzi. A rendelés pontértéke azonban - a fizetendő végösszeghez hasonlóan - csupán forgalom, ebből a forgalomnak vagy jogosult 2-20 százalékára a havi teljesítménytől függően. Minden egyes juttatásként kalkulált pontértékért 0,9 EUR a jóváírás.

Látni és LÁTSZANI!

A balesetmegelőzési kampány ismert szlogenjét az online marketingre fordítva: fontos, hogy lássuk, ha nem látszódunk a weben, bármilyen hatékony üzenetet fogalmazhatunk. Amennyiben tehát már rendelkezel személyes weboldallal, amely képes automatizálni az üzletépítést, nincs más dolgod, mint eljuttatni azt célcsoportod monitorjáig.

Szét kell szórnod a linkedet azon helyeken, ahol célcsoportod csak előfordul:

 • Regisztrálhatsz fórumokban, csatlakozz olyan közösségekhez, akik a téma iránt érdeklődnek, vagy akiknek problémájára termékeid megoldást jelentenek: egészség tudatos vásárlók, allergiások, stb.
 • Töltsd fel webcímedet ingyenes linkgyűjteményekbe, szaknévsorokba, pl. a Startlap aloldalaira.
 • Regisztráltál közösségi oldalakba? Profilodon jelenítsd meg webcímedet!
 • Csevegőalkalmazások - pl. a Skype - lehetőséget nyújtanak személyes szlogen, üzenet, elérhetőség szerepeltetésére adatlapodon.
 • Webcímedet kiragaszthatod autód hátuljára, amely 24 órás, mobil reklámfelületként működik.
 • Online apróhirdetéseket tehetsz közzé, pl egészség rovatban.
 • Ha rendelkezel már weboldallal, bloggal, webáruházzal, helyezd el felületén a Life Care bannerét (megtalálod az eszköztárban).
 • Postafiókodban beállíthatsz emailjeid alján automatikusan beágyazott hirdetést, minden leveled egy hirdetéssé válik.

Magától értetődő lépés érdekes, hasznos tartalmak megosztásával népszerűsíteni webhelyünket, és nem is bonyolult, a legtöbbeknek napi rutin. Mégis amikor konkrétumokra kerül a sor, hogy vajon mit kellene megosztani, mivel kelthető fel és tartható fenn tömegek érdeklődése nap mint nap, a legtöbben elbizonytalanodnak.Most tippeket kapsz, mit is tudsz megosztani anélkül, hogy ismételnéd magad, milyen tartalmakkal keltheted fel környezeted figyelmét.

2 helyen biztosan találsz ilyeneket:

- Személyes weblapodon
- Facebook oldalunkon (facebook.com/mylifecare.hu)

Bizonyára Te is hadakoztál már méhekkel vagy próbáltál elkapni egy legyet. Bármilyen gyors voltál, akárhogy hadonásztál, nem sikerült az, ami egy mozdulatlan növénynek igen. Lesd el a természet trükkjét: a virág csalogató tulajdonságaival - formákkal, színekkel, illatokkal - vonza oda a méheket. A szabad szem számára szinte követhetetlen légy könnyedén csábul el és válik áldozatául egy szó szerint földhözragadt húsevő növénynek.

Csalogasd Te is magadhoz célcsoportodat!

Minél görcsösebben akarsz eladni, annál jobban kerülnek Téged, ellenben ha vonzóvá válsz, ismerőseid maguk keresnek meg Téged. Növessz szirmokat, illatozz és bevonzod az eredményt!

És ezzel a megközelítéssel máris értelmét veszíti a "kifogáskezelés" fogalma! Ha nem Te kezdeményezel a másik fél felé, nincs mire nemet mondania! :) Ma meglátod, mennyire egyszerű elérni, hogy ismerőseid maguk érdeklődjenek nálad.

Egyszerre nem ugorhatsz nagyot!

A sziklamászó is méterről-méterre halad, rendszeresen rögzítve magát az adott magasságokban. Addig nem halad feljebb, amíg sziklaszegekkel, karabinerekkel és hevederekkel nem rögzítette magát stabilan. Aki az elért pozíció megerősítése nélkül akar továbbhaladni, bizony nagyot eshet - üzletileg is!

Mit jelent ez a mi esetünkben?

Nem építhetsz karrierre olyas valakivel, akinek még fogalma sincs a képviselt termékről, nem használta, még nincs tapasztalata. Nem kínálhatsz BIO terméket mint megoldást, amíg nem adtad el a problémát, azaz a vegyszerek okozta veszélyeket és kockázatokat. Na és miért érdekelne bárkit is a kedvezmény, akció olyan termékekre, melyek valójában nem érdeklik?

Nézzük tehát, hogyan építheted fel, hány eladással juthatsz el egy hosszú távon eredményes értékesítésig?

Most vásárolhatod le az első rendeléskor kapott ajándékutalványodat.

A "Üdvözlünk a Life Care-ben" kampány 3 db, levásárolható ajándékutalvánnyal díjazza döntésedet egy egészségesebb és környezettudatosabb vásárlói magatartás mellett:

 • 1. hónap – 1,390 Ft értékű utalvány, amelyet a következő havi rendeléskor felhasználhatsz, csökkentve a fizetendő végösszeget. (EZ MEG VOLT)
 • 2. hónap, minimális rendelés: 11.290 Ft  –  1,690 Ft  értékű utalvány, amelyet a következő havi rendeléskor felhasználhatsz, csökkentve a fizetendő végösszeget. (ITT TARTUNK ÉPP)
 • 3. hónap, minimális rendelés 11.590 Ft  –  1,990 Ft  értékű utalvány, amelyet a következő havi rendeléskor felhasználhatsz, csökkentve a fizetendő végösszeget. (KÖVETKEZŐ RENDELÉSED ALKALMÁVAL)

Második rendelésed összeállításakor tehát figyelned kell, hogy kosarad végösszege (1. pontban) elérje a 11.290 forintot, ekkor az akciók között (3. pontban) megjelenik a második, 1.690 forintos ajándékutalványod, amelyet majd jövő hónapban használsz fel. Ahogy ezt a rendelésedhez adod, abban a pillanatban az érvényesített kedvezmények között (4. pontban) megjelenik az 1.390 forintos levonás, tehát ennyivel csökken a fizetendő végösszeged.

Most vásárolhatod le a második rendeléskor kapott ajándékutalványodat.

A "Üdvözlünk a Life Care-ben" kampány 3 db, levásárolható ajándékutalvánnyal díjazza döntésedet egy egészségesebb és környezettudatosabb vásárlói magatartás mellett:

 • 1. hónap – 1,390 Ft értékű utalvány, amelyet a következő havi rendeléskor felhasználhatsz, csökkentve a fizetendő végösszeget. (EZ MEG VOLT)
 • 2. hónap, minimális rendelés: 11.290 Ft  –  1,690 Ft  értékű utalvány, amelyet a következő havi rendeléskor felhasználhatsz, csökkentve a fizetendő végösszeget. (EZ IS MEG VOLT)
 • 3. hónap, minimális rendelés 11.590 Ft  –  1,990 Ft  értékű utalvány, amelyet a következő havi rendeléskor felhasználhatsz, csökkentve a fizetendő végösszeget. (ITT TARTUNK ÉPP)

Harmadik rendelésed összeállításakor tehát figyelned kell, hogy kosarad végösszege (1. pontban) elérje a 11.590 forintot, ekkor az akciók között (3. pontban) megjelenik a harmadik, 1.990 forintos ajándékutalványod, amelyet majd jövő hónapban használsz fel. Ahogy ezt a rendelésedhez adod, abban a pillanatban az érvényesített kedvezmények között (4. pontban) megjelenik az 1.690 forintos levonás, tehát ennyivel csökken a fizetendő végösszeged.

Most vásárolhatod le a harmadik rendeléskor kapott ajándékutalványodat.

A "Üdvözlünk a Life Care-ben" kampány 3 db, levásárolható ajándékutalvánnyal díjazza döntésedet egy egészségesebb és környezettudatosabb vásárlói magatartás mellett:

 • 1. hónap – 1,390 Ft értékű utalvány, amelyet a következő havi rendeléskor felhasználhatsz, csökkentve a fizetendő végösszeget. (EZ MEG VOLT)
 • 2. hónap, minimális rendelés: 11.290 Ft  –  1,690 Ft  értékű utalvány, amelyet a következő havi rendeléskor felhasználhatsz, csökkentve a fizetendő végösszeget. (EZ IS MEG VOLT)
 • 3. hónap, minimális rendelés 11.590 Ft  –  1,990 Ft  értékű utalvány, amelyet a következő havi rendeléskor felhasználhatsz, csökkentve a fizetendő végösszeget. 

Negyedik rendelésed összeállításakor tehát figyelned kell, hogy kosarad végösszege (1. pontban) elérje a 11.890 forintot, ekkor az akciók között (3. pontban) megjelenik az 1.990 forintos utalványod felhazsnálására szolgáló ikon. Ahogy ezt a rendelésedhez adod, abban a pillanatban az érvényesített kedvezmények között (4. pontban) megjelenik az 1.990 forintos levonás, tehát ennyivel csökken a fizetendő végösszeged.

Ha kíváncsi vagy partneri kedvezményeidre és üdvözlő ajándékaidra,
hozd létre ingyenes webshop felhasználói fiókodat!

Üdvözlő ajándékok

meglepi

Az első rendeléshez társuló üdvözlő ajándékokon túl minden új vásárlónk negyed éven át ajándékutalvánnyal csökkentheti a fizetendő végösszeget.

62% hűségkedvezmény

Life Care hűségpontjaid levásárlásával könnyedén csökkentheted drasztikusan a végösszeget, akciók nélkül is közel harmadát fizetve a katalógus áraknak!

Elégedettségi garancia

Ha nem azt kapod, amit vártál, semmi gond, csak írd meg nekünk és mi 30 napon belül visszavásároljuk a terméket vagy levásárolhatod annak teljes vételárát!

Ingyenes házhozszállítás

A Life Care átvállalja a futárcég költségét, ha  rendelésed értéke meghaladja  a 9.900 Ft végösszeget! Az efelett számolt 774 forintos rendelési illeték is elengedésre kerül 20.000 Ft elérésekor.

Ez egy a Life Care honlaptól független tevékenység és a bemutatott információk semmilyen formában nem kötelezik a Life Care vállalatot vagy annak keretében dolgozó személyeket. A Life Care hivatalos honlapját a www.life-care.com címen látogathatja meg.