"Az orvos kezel, a természet gyógyít" Arbiter Petronius

VIP KLUBKÁRTYA - Hűségpontjaidat váltsd készpénzre, fizesd belőle a rezsidet vagy finanszírozd nyaralásodat!

Megoldásunk hatalmas áttörés a vásárlói hűségprogramok piacán, hiszen jóváírásaid értéke messze meghaladhatja vásárlásaid összegét, azaz a Life Care VIP kártyád gyakorlatilag bevételi forrásod eszközévé válik!

Nézzük a lényeges eltéréseket...

 

Pontgyűjtő kártyák

Vásárlás kiskereskedelmi árakon
Jóváírás csak saját vásárlások után
Levásárolható, beváltható bónuszok
Nem átruházható

Life Care VIP Card

Azonnali, minimum 20% árengedmény
Jóváírás saját és mások vásárlásai után
Levásárolható és kifizethető bónuszok
Örökölhető, átruházható
jogok

Légy profi vásárló és költekezz havi fizetésért!

Ahogyan a Gyalog galopp hős lovagjait is váratlanul érte a meglepetés, valószínűleg Te sem gondoltad volna, hogy anyagi függetlenségedet nem költséges képzések árán, másodálláson keresztül találod meg, "csupán" egy törzsvásárlói programban, amelyben vásárlásaiddal, napi fogyasztási cikkeid beszerzésével biztosíthatsz nem csak jelentős jövedelemforrást, de korlátlan szabadidőt is egy igazán tartalmas életvitelhez.

Az elterjedt hűségprogramokban, a hosszú hónapok alatt felhalmozott pontok jellemzően jelképes ajándékokra és elenyésző kedvezményekre válthatóak be. VIP Klubkártyád segítségével azonban drasztikusan megnövelheted jóváírásaidat, miközben egyáltalán nem költesz többet a megszokottnál. A hűségpontok pénzre váltásával és kifizetésével könnyíthetsz rezsi-terheken, akár nyaralhatsz vagy autót finanszírozhatsz!

Lényegében semmi olyant nem kell tenned, amit nagy eséllyel ne tettél volna eddig is, nap mint nap: vásárolni. Jövőd gyökeres átformálásának kulcsa nem több, mint a TUDATOSABB, következetes vásárlói magatartás.

1. Egészség TUDATOSSÁG

Vegyi anyagokra épülő termékek helyett természetes alapanyagú készítmények vásárlása, ezzel a szervezet egyensúlyának, immunrendszerének helyreállítása. Az eredmény jobb közérzet és megjelenés, hatékonyabb betegség megelőzés, gyorsabb gyógyulás, regenerálódás.

2. Környezet TUDATOSSÁG

Háztartásodban használt BIO és ÖKO termékek használatával, a takarításkor, a mosás, mosogatás során visszajuttatott vízzel nem szennyezet élővilágunkat toxikus anyagokkal, másrészt TUDATOS döntéseddel a természetes, környezet-barát szemléletű gyártókat támogatod.

3. Pénzügyi TUDATOSSÁG

Rendszeres profitra tehetsz szert egy olyan nemzetközi vállalat bevételéből, amelynek sem tulajdonosa sem befektetője nem vagy. Miért költekeznél máshol, ha felismerted, hogy BIO közösségünk üzleti forgalma képezi havi jövedelmed alapját?

A TUDATOSság esetünkben a döntést és következetes vásárlói magatartást jelent, amely egyaránt előrelépés az egészségmegőrzás területén, biztosít új bevételi forrást és időt egy tartalmas, méltóság-teljes élethez!

"Amikor képes vagy arra, hogy segíts az embertársaidon ez a képesség megszűnik pusztán képesség lenni, és felelősséggé válik." Adelle Davis

Nálunk a jófejség kifizetődő!

Légy jó fej! Áruld el a titkot barátaidnak, hogyanvásárolhatnak maguk is közel harmadáron, akciók nélkül,segítsd őket is díjmentes VIP Klubkártyához, lepd meg őket ajándékutalványainkkal, ingyen termékkelésvágd zsebre az elismerést - életed végéig!

Elég néhány perces közreműködésed barátaid webáruház fiókjának létrehozásához, ettől kezdveéleted végéig részesülsz jövőbeni rendeléseik értékébőlanélkül, hogy értékesítővé válnál!

Korlátlan számú törzsvásárló regisztrációjában illetve VIP Klubkártya kibocsátásában működhetsz közre, így több tucat, akár több száz vásárló növeli a Te személyes egyenlegedet óráról-órára, miközben semmit nem csinálsz, vagy épp kedvenc időtöltésednek hódolsz.

Biztosíts hozzáférést ismerőseid számára is a BIO termékekhez, oszd meg a kedvezményes vásárlás lehetőségét és segíts nekik a regisztrációban. Ezzel máris aktiváltad új bevételi forrásod. A jövőben ahányszor csak pótolják az elfogyott teát, müzli-szeletet, sampont, fogkrémet, mosó vagy mosogatószert, jóváírásod lesz. Mivel bővítetted a Life Care vevőkörét, növelted üzleti forgalmát, ezért életed végéig jövedelemre számíthatsz anélkül, hogy közben rendszeres munkát kellene végezned.

Regisztrációs költség helyett ajándékeső és kedvezmény hegyek!

Mire számíthatsz illetve mit kaphatnak ismerőseid az első csomagban?

  1. VIP klubkártya ajándékba (értéke 3.063 Ft)
  2. Levásárolható utalvány ajándékba (értéke 1.390 Ft)
  3. Life Care termékkatalógus ajándékba (értéke 488 Ft)
  4. Life Care aktuális magazin az akciókkal ajándékba (értéke 250 Ft)
  5. Antistressz citromfüves Krauter 500 ml-es tusfürdő gél ajándékba (értéke 1.490 Ft)

0% kockázat - 100% elégedettségi garancia!


 

1. Lapozd fel a termékkatalógust!

EU katalógus angolul 

 Ha találtál olyant, amit szívesen kipróbálnál, hozd létre a webáruházban ingyenes felhasználói fiókodat!

construction arrow md

2. Saját fiók

construction arrow md

 3. Élvezd az ajándékokat!

 Rakd első rendelésedhez ingyenes VIP klubkártyádat és további üdvözlő ajándékainkat!

construction arrow md

4. Élvezd a minőséget!

30nap penzvisszafizetesi garancia ikon

Ha nem vagy elégedett a termékkel, 30 napon visszafizetjük a teljes vételárat, vagy levásárolhatod azt!

Ha kíváncsi vagy partneri kedvezményeidre és üdvözlő ajándékaidra,
hozd létre ingyenes webshop felhasználói fiókodat!

Üdvözlő ajándékok

meglepi

Az első rendeléshez társuló üdvözlő ajándékokon túl minden új vásárlónk negyed éven át ajándékutalvánnyal csökkentheti a fizetendő végösszeget.

62% hűségkedvezmény

Life Care hűségpontjaid levásárlásával könnyedén csökkentheted drasztikusan a végösszeget, akciók nélkül is közel harmadát fizetve a katalógus áraknak!

Elégedettségi garancia

Ha nem azt kapod, amit vártál, semmi gond, csak írd meg nekünk és mi 30 napon belül visszavásároljuk a terméket vagy levásárolhatod annak teljes vételárát!

Ingyenes házhozszállítás

A Life Care átvállalja a futárcég költségét, ha  rendelésed értéke meghaladja  a 9.900 Ft végösszeget! Az efelett számolt 774 forintos rendelési illeték is elengedésre kerül 20.000 Ft elérésekor.

Ez egy a Life Care honlaptól független tevékenység és a bemutatott információk semmilyen formában nem kötelezik a Life Care vállalatot vagy annak keretében dolgozó személyeket. A Life Care hivatalos honlapját a www.life-care.com címen látogathatja meg.