"Az orvos kezel, a természet gyógyít" Arbiter Petronius

Karrier

Talán még vannak kétségeid arról, hogyan "futhat be" karriert egy vásárló, a szó szoros értelmébe vett munkavégzés, értékesítési tevékenység, folyamatos önképzés nélkül. Hamarosan azonban látni fogod, hogy új bevételi forrásod alapját olyan lépések alkotják, amelyeket nagy eséllyel nap mint nap, eddig is rutin szerűen megtettél. Ezen lépések TUDATOSabb alkalmazása segít abban, hogy akár néhány hónap alatt pénzügyi függetlenséget biztosíts magadnak, életre szóló anyagi biztonságot a családodnak. Ehhez nincs szükséged egyetlen forint üzleti befektetésre. Sőt, mi már a döntésedet is díjazzuk, indulási költségek helyett üdvözlő ajándékokkal számolhatsz.

A "munkanélküli millomos" projekt avagy a tudatos vásárló diadala.

A szlogen persze nem arra utal, hogy nem lépsz, nem teszel semmit, csupán arra, hogy néhány hónapos, következetes tevékenységedet a cég fizetett szabadsággal díjazza, élethosszig élvezheted az anyagi biztonságot bármilyen aktivitás kötelezettsége, munkavégzés nélkül.

Ahogyan a nyitólapon vázolt felvezetőben és a hűségprogram menüpontban is olvashattad, rendszerünk elveit tekintve azonos az áruházláncok klubkártyáival, amelyek a vásárlásokat pontok jóváírásaival honorálja. A regisztráció, a kártya igénylés mindkét esetben egy néhány perces, díj- és költségmentes adminisztráció. A mi VIP hűségkártyánkat azonban nem csak az üdvözlő ajándékok különböztetik meg.

Hűségprogram 2.0 - Amikor pontot kapsz anélkül, hogy pénzt költenél.

Esetünkben ugyanis nem csupán saját vásárlásaid, de BIO közösségünk további tagjainak rendelései után is számíthatsz jóváírásra. TUDATOS vásárlók közösségéről beszélünk, melyben a résztvevők jól felfogott érdeke a tagok körének bővítése, ezzel ugyanis az egyén anélkül sokszorozhatja meg személyes jóváírásait, hogy akár egyetlen forinttal is többet költene havonta.

A elszámolásokat az új vásárlók csatlakozásokban közreműködő tagok nyomon követése biztosítja. Emiatt a webáruház fiók meghívásos alapon hozható létre, a megszokott regisztrációs felület kiegészül az ajánló személy nevével. Sikeres regisztrációt követően az új vásárló minden egyes jövőbeni rendelésének hűségpontja növeli meghívójának jóváírásait is, és ezzel annak levásárolható illetve felvehető forint egyenlegét. 

Élj szenvedélyből! És ezt értsd szó szerint!

Szenvedélyed az egészséges életmód, a BIO TUDATOSság? Tegyél érte következetesen és eredménye a jó közérzet mellé a havi fizetés.

vipcard2Nálunk hozzájuthatsz a vegyszerektől mentes otthon, toxikus anyagoktól tiszta lakás takarítószereihez, gyógynövény alapú, terápiás kozmetikai termékekhez, mindenközben, beszerzéseiddel automatikusan új bevételi forrásod épül. Ébressz rá másokat is az egészség TUDATOSságra,  juttasd őket is díjmentes VIP kártyánkhoz, üdvözlő ajándékokhoz és mutasd meg az utat a 62%-os exkluzív törzsvásárlói kedvezményig. Ingyenes üdvözlő juttatásainkat ismerőseid felé személyes ajándékoddal (ingyenes tusfürdővel) is megtoldhatod, ezekhez rendszeresen hozzájuthatsz tőlünk költségmentesen.

MeneTREND

 1. Lapozd fel a katalógust, válogasd ki, milyen termékeket szeretnél elsőként kipróbálni!
 2. Hozd létre a Life Care webáruházban személyes fiókodat, a regisztrációnál a partneri státuszt válaszd!
 3. Állítsd össze első rendelésedet, a rendelés leadási felületen ne felejtd el kosaradba tenni az üdvözlő ajándékokat:
  - VIP klubkártya ajándékba (értéke 3.063 Ft)
  - Levásárolható utalvány ajándékba (értéke 1.390 Ft)
  - Life Care termékkatalógus ajándékba (értéke 488 Ft)
  - Life Care aktuális magazin az akciókkal ajándékba (értéke 250 Ft)
  - Antistressz citromfüves Krauter 500 ml-es tusfürdő gél ajándékba (értéke 1.490 Ft, utalvány kóddal)
 4. A csomagban érkezett VIP hűségkártyát aktiváld bejelentkezés után aLife-Care.com/VIPcard címen!
 5. Élvezd a különleges minőséget, a gyógynövények hatását és a 30 napos elégedettségi garancia biztonságát!
 6. Oszd meg tapasztalataidat környezetedben, próbáltasd ki a termékeket barátaiddal, mutasd meg az érvényesített kedvezményedet és segítsd őket is üdvözlő ajándékokhoz és VIP hűségkártyához!
 7. Igényelhetsz személyes webcímet (neved.myLifeCare.hu), ezt megosztva oldalunk elvégzi helyetted a téjákoztatást és a segítségnyújtást!
 8. Ne felejts el havonta rendelni, hogy maximálhasd a hűségprogram kedvezményeit, élhess az exkluzív ajánlatokkal!
 9. Saját és környezeted rendelései után jóváírt összeg levásárlásával fizesd a katalógus ár 62 %-át!
 10. A havonta le nem vásárolt összeg jövedelemként jelentkezik, melynek átutalását havonta kérheted.

Röviden ennyi az egész. A részleteket lépésről-lépésre megkapod egyfajta szamárvezető formájában, videókkal kiegészítve, amint létrehoztad felhasználói fiókodat!

Ha elakadtál, kérj segítséget emailben, telefonon vagy cseten!

Súgó a regisztrációhoz

1. Lapozd fel a termékkatalógust!

EU katalógus angolul 

 Ha találtál olyant, amit szívesen kipróbálnál, hozd létre a webáruházban ingyenes felhasználói fiókodat!

construction arrow md

2. Saját fiók

construction arrow md

 3. Élvezd az ajándékokat!

 Rakd első rendelésedhez ingyenes VIP klubkártyádat és további üdvözlő ajándékainkat!

construction arrow md

4. Élvezd a minőséget!

30nap penzvisszafizetesi garancia ikon

Ha nem vagy elégedett a termékkel, 30 napon visszafizetjük a teljes vételárat, vagy levásárolhatod azt!

Ha kíváncsi vagy partneri kedvezményeidre és üdvözlő ajándékaidra,
hozd létre ingyenes webshop felhasználói fiókodat!

Üdvözlő ajándékok

meglepi

Az első rendeléshez társuló üdvözlő ajándékokon túl minden új vásárlónk negyed éven át ajándékutalvánnyal csökkentheti a fizetendő végösszeget.

62% hűségkedvezmény

Life Care hűségpontjaid levásárlásával könnyedén csökkentheted drasztikusan a végösszeget, akciók nélkül is közel harmadát fizetve a katalógus áraknak!

Elégedettségi garancia

Ha nem azt kapod, amit vártál, semmi gond, csak írd meg nekünk és mi 30 napon belül visszavásároljuk a terméket vagy levásárolhatod annak teljes vételárát!

Ingyenes házhozszállítás

A Life Care átvállalja a futárcég költségét, ha  rendelésed értéke meghaladja  a 9.900 Ft végösszeget! Az efelett számolt 774 forintos rendelési illeték is elengedésre kerül 20.000 Ft elérésekor.

Ez egy a Life Care honlaptól független tevékenység és a bemutatott információk semmilyen formában nem kötelezik a Life Care vállalatot vagy annak keretében dolgozó személyeket. A Life Care hivatalos honlapját a www.life-care.com címen látogathatja meg.