"Az orvos kezel, a természet gyógyít" Arbiter Petronius

BIO ovi, BIO bölcsi projekt

Intézménye legyen első, iránymutató környezettudatosságban és egészségvédelemben!

Szinte hiába való a szülők BIO tudatossága, az egészségért, az allergiás tünetek ellen vívott harc, ha a gyermek a nap jelentős részét toxikusan szennyezett környezetben tölti.

Sokan azt gondolják, hogy az egészségre káros, toxikus anyagokkal teli levegő a bejárati ajtón kívül marad, amikor átlépjük a küszöböt. De ez egyáltalán nem így van. A kutatások kimutatták: a lakásban lévő levegő 4-5-ször szennyezettebb, mint az utcán, és egyes toxikus anyagokból 70-szer több van odahaza.

Még ha zöldövezetben, városon kívüli jó levegőjű vidéken élünk, időnk jelentős részét töltjük a toxikus anyagokkal teli levegőjű otthonunkban, amely nem sokban különbözik a városi lakások levegőjétől. Ilyen árat fizetünk a tisztaságért, amelyet a tisztítószerekkel érünk el, mivel ezek a takarítószerek bőven helyettesítik, sőt helyenként meg is haladják az ipari létesítmények és az autók által kibocsátott káros anyag mennyiséget.

 

A folyamatos tisztaság érdekében minden nap különböző összetételű vegyszereket használunk: mosóport, mosogatószert, csempetisztítót, bútortisztítót, lefolyó tisztítót és még sok-sok egyebet. Közben pedig nem gondolunk bele abba, hogy az agyonreklámozott mutatós csomagolású flakonokban valódi mérgek lapulnak. Ezek legtöbbjét (például a klórt, kén-dioxidot, foszfátokat) az első és a második világháborúban vegyi fegyverek gyártásához használták.

Tudta, hogy szakemberek szerint az immunrendszer teljesítőképességének 80 százalékát ezekkel a vegyszerekkel való küzdelem köti le?

Járjon elöl, mutasson példát és neveljen egészségre intézménye!

  • BIO takarítószerekkel egyszerre szabadulhat meg a szennyeződéstől és a mérgező, toxikus összetevőktől!
  • A vegyszermentesítés jelentős előrelépés a gyermekek egészségmegőrzése és betegségmegelőzése területén.
  • Védje a környezetet a természetbe visszaengedet vízzel!
  • Intézménye példát mutathat BIO tudatosságával, egészség és környezettudatoságra nevel.

.További lehetőségek intézményeknek:

1. Lapozd fel a termékkatalógust!

EU katalógus angolul 

 Ha találtál olyant, amit szívesen kipróbálnál, hozd létre a webáruházban ingyenes felhasználói fiókodat!

construction arrow md

2. Saját fiók

construction arrow md

 3. Élvezd az ajándékokat!

 Rakd első rendelésedhez ingyenes VIP klubkártyádat és további üdvözlő ajándékainkat!

construction arrow md

4. Élvezd a minőséget!

30nap penzvisszafizetesi garancia ikon

Ha nem vagy elégedett a termékkel, 30 napon visszafizetjük a teljes vételárat, vagy levásárolhatod azt!

Ha kíváncsi vagy partneri kedvezményeidre és üdvözlő ajándékaidra,
hozd létre ingyenes webshop felhasználói fiókodat!

Üdvözlő ajándékok

meglepi

Az első rendeléshez társuló üdvözlő ajándékokon túl minden új vásárlónk negyed éven át ajándékutalvánnyal csökkentheti a fizetendő végösszeget.

62% hűségkedvezmény

Life Care hűségpontjaid levásárlásával könnyedén csökkentheted drasztikusan a végösszeget, akciók nélkül is közel harmadát fizetve a katalógus áraknak!

Elégedettségi garancia

Ha nem azt kapod, amit vártál, semmi gond, csak írd meg nekünk és mi 30 napon belül visszavásároljuk a terméket vagy levásárolhatod annak teljes vételárát!

Ingyenes házhozszállítás

A Life Care átvállalja a futárcég költségét, ha  rendelésed értéke meghaladja  a 9.900 Ft végösszeget! Az efelett számolt 774 forintos rendelési illeték is elengedésre kerül 20.000 Ft elérésekor.

Ez egy a Life Care honlaptól független tevékenység és a bemutatott információk semmilyen formában nem kötelezik a Life Care vállalatot vagy annak keretében dolgozó személyeket. A Life Care hivatalos honlapját a www.life-care.com címen látogathatja meg.