"Az orvos kezel, a természet gyógyít" Arbiter Petronius

Együttműködés hálózati vezetőkkel


Tisztelt hálózat vezető!


A következőkben láthatod, hogyan növelheted meg hetek alatt ugrásszerűen a bevételedet nehézkes és hosszadalmas hálózat-feljesztés vagy további befektetés terhe nélkül. Felismered felépített vásárlói közösségedben rejlő, eddig ki nem aknázott potenciált, gyakorlatilag ezt a kapcsolati tőket válthatod további jövedelemre, mindezt végtelenül egyszerűen, csupán az eddig alkalmazott elvek még következetesebb alkalmazásával.

Az MLM üzletben elért sikered bizonyítja átlag feletti pénzügyi tudatosságodat és következetességedet. Felismerted és fókuszban tartod azt a pofon egyszerű tényt, hogy – a minőségi követelmények mellett – ott költjük el a pénzünket, ahol az a legmagasabb jóváírással társul. Rendszeres vásárlásaidat jelképes hűségpont jóváírások helyett képes vagy számottevő készpénzre, azaz folyamatos bevételi forrásra váltani.

Te már tudod, hogy a hálózati jövedelmet nem a tagok után, hanem a tényleges fogyasztás, a mért üzleti forgalom után kapjuk. Ebből adódik, hogy bevételt növelni nem csak létszámbővítéssel lehet, ennél sokkal gyorsabb megoldás az átlagos rendelési értékek, vagyis a havonta MLM-ben elköltött összegek feltornászása.
Ennek az összegnek azonban határt szabnak a vásárlók anyagi korlátai és még inkább a személyes szükségletek, hiszen, nem erőszakolhatunk olyan termékeket a tagokra, amelyekre alapvetően nincs igényük. Emiatt aztán gyakorlati korlátot jelent a tagok által MLM-ben elkölthető összegre nézve a kínálat szélessége.

Nagy eséllyel az étrendkiegészítők piacán vagy a kozmetikai iparágban vagy érdekelt, de az is lehet, hogy a turisztikai üzletben nyomod az MLM-et. Bárhol is dolgozz, hálózatod tagjai számos további helyen is költenek pénzt, olyan termékekre, amelyek nem szerepelnek céged kínálatában, illetve olyan cégnél, amelyik egyetlen fillért sem fizet neked ezért.
Mi most esélyt adunk arra, hogy hálózatod, eddig MLM-en kívül elköltött forintjai után is bevételhez juss.

Nézzünk gyakorlati példát:
Ha épp a Wordventures utazási klub tagjai vagytok, nagy eséllyel nem profitáltok a hálózatod által vásárolt személyes higiéniai termékeinek forgalmából. De miért is ne tehetnétek meg? Lehet viszont, hogy az Avont képviselitek, ahol számos kometikum közül válogathattok, de nagy eséllyel szupermarketekben vásároltok háztartási termékeket, amelyből így egyikőtök sem profitál.
Sejted már, mennyi pénz folyik ki a kezeitek közül, akár tízezreket költetek el MLM-en kívül?

És a lényeg: Mit tehetsz és mit tehettek, hogy ezen forgalom is hálózatodon keresztül folyhasson és profitáljatok mindannyian?

Biztosítunk számotokra egy webáruházat, amely első ránézésre nem különbözik bármelyik online rendelési felülettől:

 • Költség és kötelezettség mentes felhasználói fiók regisztráció.
 • Nincs azonnali rendelési kötelezettség, ún. kezdő csomag.
 • Nincs minimális rendelési érték.
 • Nincs havi vásárlási kényszer.

Ami azonban megkülönbözteti a megszokott webshopoktól, az egy opció, az ajánlói regisztrációra vagyis az MLM-ben megszokott hálózati forgalom dokumentálására és a jóváírások kalkulációjára.

Nagy eséllyel találtok a kínálatban olyanokat, amelyek túlmutatnak MLM céged kínálatán, így ezen termékcsoportok forgalmából mai napig nem részesültél:

 • élelmiszereket,
 • vitaminokat és étrendkiegészítőket,
 • személyes higiéniai termékeket,
 • dekorkozmetikumokat,
 • illatszereket,
 • háztartási tisztító és takarítószereket, valamint
 • egyéb otthoni kellékeket

Bizonyára leltél a felsorolásban olyan készítményeket, amelyekből eddig nem profitáltatok, viszont a jövőben bevételi forrásotok alapját képezheti.

Hogy megy ez a gyakorlatban:
Egyszerűen beimportálni már felépített hálózatodat, azaz a meglévő struktúrát tükrözve létrehozni a tagjaid webshop felhasználói fiókjait. Ettől kezdve bárki rendelést ad le a webáruházban, hálózati jóváírásra számíthattok, amely levásárolható vagy felvehető.

Hol a buktató, hol a kockázat?

Mivel a webshopban a felhasználói fiókok nem társulnak költséggel, sem kötelezettséggel, egyetlen kockázat, hogy hálózatod egyéb, olyan további pontokat talál pénzeinek elköltésére, amelyekből egyikőtök sem profitál. Megoldásunk segítségével meglévő tagjaid mindenképpen rajtad keresztül költekeznek, akár többszörösét a mostani összegnek. Ez a megoldás remek lehetőség felrázni az alvó, inaktív tagokat valamint az erősen költség-érzékeny fogyasztókat is, tömegcikkekkel versenyképes árazással újra vásárlásra ösztönözni őket. Ne várd meg, hogy maguk keressenek alternatívát!

Az MLM-et alapvetően tudatos, hálózati gondolkodású fogyasztók alkotják, így számíthatsz rá, hogy hozzád hasonlóan a legtöbben gyorsan megértik a hálózat tükrözésével járó előnyöket, azaz többletmunka nélkül drasztikusan jövedelmet növelni.

Lépésről lépésre:

 1. Oszd meg ezt a tájékoztatót – akár részben vagy általad kiegészítve – csoportoddal!
 2. Lapozzátok át a cég kínálatát!
 3. Azok, akik találnak kipróbálásra érdemes termékeket és / vagy nyitottak megnövelni jövedelmüket, töltsék fel adataikat, majd küldd el Excel táblába!
 4. Hamarosan beemeljük a tagokat, struktúra helyesen létrehozva felhasználói fiókjukat, amelyről email megerősítés érkezik.
 5. A létrehozott fiókok a jövőbeni rendelésekkel a webshopban található Saját iroda menüpontban nyomon követhető.
 6. Máris lehet élvezni a negyed éven át tartó üdvözlő kampány személyes ajándékait és juttatásait, valamint a hálózati jóváírásokat.

Fontos megérteni, hogy a mi kínálatunk nem alternatívája, hanem leginkább kiegészítése network marketing cégek termékskálájának, segítségével többszörösére növelhető hálózati forgalmad és ezen keresztül saját és vezetőid jövedelme. A mi célcsoportunk nem az MLM cégek tagsága, nem számukra kívánunk konkurencia lenni, webáruházunk elsősorban a szupermarketek és drogériák vásárlókörét szólítja meg, akik korábban nem élvezhették a hálózati jellegű juttatásokat.

Amennyiben kérdésed merül fel, keress bátran!

Egy hosszú távú, kölcsönös előnyökön alapuló együttműködés reményében:


Biró Tamás
Life Care
Executive Silver Director

1. Lapozd fel a termékkatalógust!

EU katalógus angolul 

 Ha találtál olyant, amit szívesen kipróbálnál, hozd létre a webáruházban ingyenes felhasználói fiókodat!

construction arrow md

2. Saját fiók

construction arrow md

 3. Élvezd az ajándékokat!

 Rakd első rendelésedhez ingyenes VIP klubkártyádat és további üdvözlő ajándékainkat!

construction arrow md

4. Élvezd a minőséget!

30nap penzvisszafizetesi garancia ikon

Ha nem vagy elégedett a termékkel, 30 napon visszafizetjük a teljes vételárat, vagy levásárolhatod azt!

Ha kíváncsi vagy partneri kedvezményeidre és üdvözlő ajándékaidra,
hozd létre ingyenes webshop felhasználói fiókodat!

Üdvözlő ajándékok

meglepi

Az első rendeléshez társuló üdvözlő ajándékokon túl minden új vásárlónk negyed éven át ajándékutalvánnyal csökkentheti a fizetendő végösszeget.

62% hűségkedvezmény

Life Care hűségpontjaid levásárlásával könnyedén csökkentheted drasztikusan a végösszeget, akciók nélkül is közel harmadát fizetve a katalógus áraknak!

Elégedettségi garancia

Ha nem azt kapod, amit vártál, semmi gond, csak írd meg nekünk és mi 30 napon belül visszavásároljuk a terméket vagy levásárolhatod annak teljes vételárát!

Ingyenes házhozszállítás

A Life Care átvállalja a futárcég költségét, ha  rendelésed értéke meghaladja  a 9.900 Ft végösszeget! Az efelett számolt 774 forintos rendelési illeték is elengedésre kerül 20.000 Ft elérésekor.

Ez egy a Life Care honlaptól független tevékenység és a bemutatott információk semmilyen formában nem kötelezik a Life Care vállalatot vagy annak keretében dolgozó személyeket. A Life Care hivatalos honlapját a www.life-care.com címen látogathatja meg.