"Az orvos kezel, a természet gyógyít" Arbiter Petronius

A vásárláshoz szükséged lesz egy Life Care Webshop felhasználói fiókra. Regisztrációd típusát szabadon megválaszthatod személyes céljaid és elképzeléseid alapján, minden esetben díjmentesen, bármilyen azonnali "kezdő csomag" kötelező vásárlásának kényszere nélkül!

Magad dönthetsz arról, hogy alkalmi rendeléseidet VÁSÁRLÓI fiókoddal katalógus áron adod le, vagy szintén ingyenes PARTNER regisztrációddal azonnal élsz a 20%-os árengedménnyel, utóbbi tehát egyfajta törzsvásárlói státusz. Partnerként az akár 60% feletti kedvezmény mellett más előnyöket is élvezhetsz, magában hordozza a jóváírások pénz formájában történő, havi kifizetésének lehetőségét. Ezzel a törzsvásárlói hűségprogram gyakorlatilag bevételi forrásoddá válik!

A. VÁSÁRLÓ

Termék kipróbálás lehetősége, alkalmi rendelések katalógus áron.

Az első 3 hónapban a vásárlás katalógus áron történik.

37.500 Ft negyedéves forgalom után 5%, 75.000 Ft negyedéves rendelést követően 10% kedvezmény.

Amennyiben 6 hónap alatt legalább 15 terméket vásárolsz minimum 100.000 Ft értékben, 15.000 Ft-os ajándékutalványt kapsz.

Egyszerűsített regisztrációs folyamat, melynek során a neveden kívül csak email cím és jelszó megadása szükséges!

B. PARTNER

Vásárlói elégedettségre épülő, egyfajta törzsvásárlói partnerség levásárolható és kifizethető jóváírásokkal.

Mindenkori minimum 20%-os árengedmény, minimális rendelési érték és havi vásárlási kötelezettség nélkül.

VIP Kártya, exkluzív hűség-kedvezmények és juttatások.

Akár 60% feletti kedvezmények érvényesítése a jóváírt juttatások felhasználásával.

Jóváírások kifizetésének lehetősége havi rendszerességgel.

Webáruház fiókod létrehozása

Máris elkezdheted saját Life Care webáruház felhasználói fiókod létrehozását, a regisztrációs felület már csak egy klikkelésre van tőled:

Ha kíváncsi vagy partneri kedvezményeidre és üdvözlő ajándékaidra,
hozd létre ingyenes webshop felhasználói fiókodat!

Üdvözlő ajándékok

meglepi

Az első rendeléshez társuló üdvözlő ajándékokon túl minden új vásárlónk negyed éven át ajándékutalvánnyal csökkentheti a fizetendő végösszeget.

62% hűségkedvezmény

Life Care hűségpontjaid levásárlásával könnyedén csökkentheted drasztikusan a végösszeget, akciók nélkül is közel harmadát fizetve a katalógus áraknak!

Elégedettségi garancia

Ha nem azt kapod, amit vártál, semmi gond, csak írd meg nekünk és mi 30 napon belül visszavásároljuk a terméket vagy levásárolhatod annak teljes vételárát!

Ingyenes házhozszállítás

A Life Care átvállalja a futárcég költségét, ha  rendelésed értéke meghaladja  a 9.900 Ft végösszeget! Az efelett számolt 774 forintos rendelési illeték is elengedésre kerül 20.000 Ft elérésekor.

Ez egy a Life Care honlaptól független tevékenység és a bemutatott információk semmilyen formában nem kötelezik a Life Care vállalatot vagy annak keretében dolgozó személyeket. A Life Care hivatalos honlapját a www.life-care.com címen látogathatja meg.