"Az orvos kezel, a természet gyógyít" Arbiter Petronius

EWS Testelemző Készülék

Egy betegség kialakulásának különböző stádiumait ismerjük. Egy élő szervezetben a változások leghamarabb a bioinformációs illetve bioenergetikai szinten jelentkeznek, majd ezt követően molekuláris és sejtszinten történnek meg.

Ezek a változások még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget. Csak később, mikor már a károsodás olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja, érzékelünk rendellenességeket, melyeknek gyakran nem is tulajdonítunk figyelmet.

Ide tartoznak többek között az olyan jelzések, mint a fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság vagy állandó éhségérzet és falánkság stb.

Egy megfelelő érzékenységgel rendelkező biorezonanciás elemző készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben letárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, - még egy betegség kialakulása előtt - pontos képet kapjunk a szervezetben történő változásokról.

Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak a test állapotára, eltérő mintázatot mutatnak ha a működésükben bármilyen változás bekövetkezik. Ha meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, akkor meg tudjuk határozni a test állapotát is.

1975-től technikailag lehetővé vált, hogy a sejtek ultrafinom bioelektronikai jeleit mérjék. Az eredmények azt igazolták, hogy a beteg sejtek más impulzusokat bocsátanak ki, mint az egészségesek.

A számítástechnika nagyfokú fejlődésének köszönhetően az 1980-as évektől lehetővé vált az egyes sejtek/szervek elektromos tevékenységének mérése, összehasonlítása. Az EWS Testelemző készülékben levő frekvencia mintázatok – mint referencia értékek – kerülnek összehasonlításra a szervezetben mért pillanatnyi értékekkel, melyből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.

A rendszer előnye, hogy kevesebb, mint egy perc alatt szolgáltat információt a test állapotáról, rendkívül könnyen és gyorsan láthatóvá válnak a szervezetben végbemenő folyamatok, még azt megelőzően, hogy biokémiai vagy strukturális szinten a problémák megjelennének.

A készülék egyszerű, gyors, gazdaságos és könnyen – bárki által – kezelhető, az eredmények értékelésében a paraméterekhez kapcsolódó részletes leírások nyújtanak segítséget.

A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metódusoknak megfelelően végzi a Testelemző készülék. Mérési pontossága elérheti akár a 90%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható.

Az egyperces elemzés eredményeként képet kaphatunk a tesztelt személy pillanatnyi és irányadó állapotáról mintegy 27 féle csoportba sorolt felmérési területeknek köszönhetően.

Az EWS Testelemző felmérési eredményei alapján a következő területekről kaphatunk részletes információt:

 1. Szív és érrendszer
 2. Gyomor és bélfunkciók
 3. Máj és Epe funkciók
 4. Pulzus és agyi érrendszer
 5. Hasnyálmirigy funkciók
 6. Vese funkciók
 7. Tüdő funkciók
 8. Agy és idegek
 9. Csont
 10. Meridiánok
 11. Reumás csont betegség
 12. Vércukor
 13. Fizikai állapot
 14. Mérgek, Toxinok
 15. Nyomelemek, Vitaminok
 16. Prosztata/Mell analízis
 17. Férfi szexuális funkciók
 18. Nőgyógyászat
 19. Bőr
 20. Hormonrendszer
 21. Immunrendszer
 22. Nehézfémek
 23. Szem funkciók
 24. Elhízás
 25. Aminosavak
 26. Fül
 27. Élősködők, férgek, paraziták
 28. Allergének
 29. Pajzsmirigy
 30. Koenzimek
 31. Kötőszövet-kollagén

Az EWS testelemző hasznos eszköz lehet

 • szépségszalonokban,
 • SPA klubokban, Wellness szalonokban,
 • magán rendelőkben, klinikákon
 • egészségügyi centrumokban,
 • egészségügyi termékeket árusító helyeken,
 • masszázs centrumokban,
 • természetgyógyászati rendelőkben,
 • de családi használatra is alkalmas.

Milyen szerepet játszik az eszköz a munkánkban?

Prezíz képet kapunk a személyre szabott kúra megtervezéséhez, a szükséges vitaminok és étrendkiegészítők összeállításához, emiatt rendkívüli segítség a vásárlókör professzionális kiszolgálásához. Az tapasztalt eredmény gyorsabb, látványosabb és tartósabb, ami erősíti a vásárlói lojalitást, így stabil, hosszú távon tervezhető forgalmat biztosít. Az elégedett fogyasztók továbbajánlásaival a karrier állandó növekedési pályán tartható.

Az alkalmazás nem igényel egészségügyi végzettséget, mivel az wellness besorolású. Használata fél óra alatt elsajátítható.
A testelemző  ára magában foglalja az örök életű termékfrissítések illetve fejlesztések letöltését, így egy soha el nem avuló, folyamatosan korszerű eszköz áll rendelkezésre.

Célunk olyan Life Care BIO pontok létrehozása nagyobb településeken, amelyek diagnosztikai és regisztrációs pontként működnek.

Bővebb információk:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 364 5300

1. Lapozd fel a termékkatalógust!

EU katalógus angolul 

 Ha találtál olyant, amit szívesen kipróbálnál, hozd létre a webáruházban ingyenes felhasználói fiókodat!

construction arrow md

2. Saját fiók

construction arrow md

 3. Élvezd az ajándékokat!

 Rakd első rendelésedhez ingyenes VIP klubkártyádat és további üdvözlő ajándékainkat!

construction arrow md

4. Élvezd a minőséget!

30nap penzvisszafizetesi garancia ikon

Ha nem vagy elégedett a termékkel, 30 napon visszafizetjük a teljes vételárat, vagy levásárolhatod azt!

Ha kíváncsi vagy partneri kedvezményeidre és üdvözlő ajándékaidra,
hozd létre ingyenes webshop felhasználói fiókodat!

Üdvözlő ajándékok

meglepi

Az első rendeléshez társuló üdvözlő ajándékokon túl minden új vásárlónk negyed éven át ajándékutalvánnyal csökkentheti a fizetendő végösszeget.

62% hűségkedvezmény

Life Care hűségpontjaid levásárlásával könnyedén csökkentheted drasztikusan a végösszeget, akciók nélkül is közel harmadát fizetve a katalógus áraknak!

Elégedettségi garancia

Ha nem azt kapod, amit vártál, semmi gond, csak írd meg nekünk és mi 30 napon belül visszavásároljuk a terméket vagy levásárolhatod annak teljes vételárát!

Ingyenes házhozszállítás

A Life Care átvállalja a futárcég költségét, ha  rendelésed értéke meghaladja  a 9.900 Ft végösszeget! Az efelett számolt 774 forintos rendelési illeték is elengedésre kerül 20.000 Ft elérésekor.

Ez egy a Life Care honlaptól független tevékenység és a bemutatott információk semmilyen formában nem kötelezik a Life Care vállalatot vagy annak keretében dolgozó személyeket. A Life Care hivatalos honlapját a www.life-care.com címen látogathatja meg.